Blikarbejde af kvalitetsbevidst blikkenslager

​Skal du bruge en håndværker til blikarbejde? Hos Gærup VVS har vi stor ekspertise med at udføre alle former for blikkenslagerarbejde i høj kvalitet for private og erhverv. Vi holder til i Faaborg, hvorfra vi også betjener kunder i blandt andet Ringe, Odense og andre steder.

Tagrender, afdækninger og andet blikarbejde

Vi udfører alt i blikarbejde lige fra tagrender til afdækninger af blandt andet altaner, karnapper, kviste med videre. Vi laver også facader, gavle og skotrender. Dermed tjener mange af vores arbejdsopgaver ikke blot et praktisk formål. De tjener også en arkitektonisk formål.

Oprindeligt arbejdede en blikkenslager primært med blik, zink og kobber, men i dag arbejder vi også med plastik, aluminium, skifer og stål. De fleste arbejdsopgaver for en moderne blikkenslager udføres udenfor, hvorimod de fleste opgaver for en VVS-installatør udføres indenfor.

​Vi udfører vores blikopgaver i høj kvalitet, og vores fem uddannede medarbejdere er altid klar til at hjælpe med dit projekt. Det kan være alt fra tilbyggeri og nybyggeri til reparation eller renovering med videre.

Kontakt din blikkenslager for at få et tilbud

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for det ønskede blikarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 24 24 24 24 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail info@nito-tek.dk.

Vi støtter følgende lokale foreninger​ - så støt os

Kraup Forsamlingshus

Faaborg Golfklub

Horne Forsamlingshus

Krarup Nøglen

Korintherbrev

Driller dine hvidevarer?​

​Vandværksservice

​Gærup VVS & Smedeforretning ApS - en del af NITO-TEK A/S

Hågerupvej 44, 5600 Faaborg - CVR: 18055899

Åbningstider
​Mandag - torsdag: 07.15 - 15.30

​Fredag: 07.15 - 12.00​